Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Προτάσεις για το σαββατοβραδο για όσους δε βγουν....

Σα να μη μας τα λέει καλά ο καιρός και πολλοί αγώνες στη Βρεττανία αναβάλλονται. Ετσι και σήμερα 2 αγώνες δεν έγιναν απο τους 3 που επιλέξαμε κι έτσι ο μοναδικός που έγινε μας έστειλε ταμείο πληρώνοντας βέβαια λίγα.
Πριν λίγο λοιπόν η Σάλκε επικράτησε άνετα της Κολωνίας με 3-0 κι έτσι μας πλήρωσε το 1.40.
40 μονάδες επι 1.40 = 56. Συν τις 753 που είχαμε μείνει ανεβαίνουμε στις 809 μονάδες, προσπαθώντας να ξαναφτάσουμε τις 1000 για να αρχισουμε να ρισκάρουμε περισσότερο.

Για σήμερα το βραδάκι θα παίξουμε όσοι προλαβαίνουμε σε 3 ματσάκια.
Πρώτη στάση στη Τουρκία και στον αγώνα Φενερμπαχτσέ - Σιβασπόρ. Τόσο κισμετ και χιλιες και μια νύχτες παίζεται στην ελληνική τηλεόραση, ας δούμε και λίγο τουρκικό ποδόσφαιρο. Η Φενέρ μετά την απογοητευτική της εμφάνιση και ήττα απο την Ανκαραγκουτσού με 2-1 υποδέχεται στο γήπεδο της την 15η Σιβασπόρ που προέρχεται απο 4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα. Πιστεύω λοιπόν ότι δε θα τα κάνει 5 και θα γνωρίσει το αποτέλεσμα που αρμόζει στη θέση της, την ήττα. Εκτος έδρας έχει 5 ήττες σε 8 αγώνες, ενώ και στην έδρα της Φενερ έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλια στις 5 τελευταίες επισκέψεις της και τερματα 4-13. Νίκη λοιπόν για τη Φενέρ, χαρά για εμάς.
Δευτερη στάση στη Πορτογαλία και προτίμησή μας η Μπενφίκα απέναντι στη Ρίο Αβε. Με μόλις 1 ήττα στο γήπεδο της η Μπενφίκα σε 7 αγώνες  και 2 νίκες σερί νίκες τα τελευταία 2 χρόνια απέναντι στην Ρίο η Μπενφίκα θελει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απο τον αποκλεισμό της απο τη συνέχεια του Champions League. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με εξαίρεση τη μεγαλοπρεπη σφαλιάρα με 5-0 απο την Πόρτο στα υπολοιπα 5 τελευταια παιχνίδια της εχει 5 νίκες μέσα έξω με 12-1 τερματα. Θα την εμπιστευθούμε λοιπον.



Και παμε στο ελληνικό πρωταθλημα και τον προβληματικό Παναθηναικό. Οσα προβλήματα κι αν έχει δε νομίζω οτι θα σκοντάψει  στην έδρα του απο τον Ολυμπιακό Βόλου. Αν και ο Ολυμπιακός Βόλου δυσκολα χάνει εκτος έδρας με μολις 2 ήττες σε 7 αγώνες, απέναντι σε αντιπάλους μεγάλης δυναμικότητας όπως Α.Ε.Κ.,Παναθηναικό, Ολυμπιακό εκτός έδρας δεν έχει πολλή τύχη. Θα ποντάρουμε λοιπόν στον Παναθηναικό και στον μεγάλο παίχτη που λέγεται Σισέ.



Αναλυτικά οι προτάσεις μας...
222. Μπενφίκα   - Ρίο Αβε                 1  1.15
223.Φενερμπαχτσέ - Σίβασπόρ          1  1.25
227.Παναθηναικός - Ολυμπιακός Β. 1  1.20  συνολικη απόδοση  1.73

Θα πονταρουμε 50 μονάδες οπότε απο τις 809 κατεβαινουμε στις 759 μονάδες και καλή μας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου