Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι 18.12

Πολύ καλά τα πήγαμε και χτές καθώς πέρασαν όλες οι προτάσεις μας για το στοίχημα, στους αγώνες που έγιναν, γιατί είχαμε και 2 αγώνες οι οποίοι φράχτηκαν και ήταν οι αγώνες Τβέντε - Χέρακλες και Μπράιτον - Νοτς Κάουντι. Στους άλλους 2 τόσο η Τραμπζονσπόρ όσο και η Μπράγκα κέρδισαν 3-0 και 5-0 αντίστοιχα, με τη πρώτη όμως να δυσκολεύεται πάρα πολύ καθώς τα 3 γκολ τα έβαλε στο τελευταιο 10λεπτο.
Για σήμερα θα πάμε πάλι στα εύκολα καθώς είχαμε μείνει πίσω στο ταμείο μας και πάμε για να καλύψουμε τη χασούρα.
Η πρώτη μας στάση είναι στη Σκωτία και το διπλό της Σέλτικ απέναντι στη Χάμιλτον. Η Σέλτικ εκτός έδρας πετάει καθώς έχει 6 νίκες σε 7 αγώνες και καθώς προέρχεται απο 2 σερι ισοπαλίες στο γήπεδό της μου φαντάζει πολυ δυσκολο να κάνει 3η σερί γκέλα, απέναντι μάλιστα στη Χάμιλτον που στο γήπεδο της έχει 5 ήττες σε 7 αγώνες. Και η μικρή προιστορία που έχουν επίσης τα τελευταία χρόνια δείχνει 3 νίκες της Σέλτικ σε 3 αγώνες (1-2, 1-2, 0-1)
Επόμενη στάση η Γερμανία και ο άσσος της Σάλκε απέναντι στη Κολωνία. Ανεβασμένη τελευταία η Σάλκε με 4νικες και 1 ισοπαλία σε 6 αγώνες συνολικά στη Μπουντεσλίγκα, αδύναμη πολύ εκτός έδρας η Κολωνία με 6 ήττες σε 8 αγωνες πηγαίνει στο γειτονικό Σάλκε χωρίς τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή Ποντόλσκι και με αμφίβολο τον Νοβάκοβιτς. Στη προιστορια η Σάλκε έχει 2 νίκες τα τελευταια 2 χρόνια χωρίς μάλιστα να δεχτεί καν γκολ (1-0, 2-0)


Η τρίτη μας επιλογή είναι ο άσσος της Αρσεναλ απέναντι στη Στόουκ. Σε καλή φόρμα η Στόουκ με μία μόλις ήττα στους 5 τελευταίους αγώνες, ομως αυτή η ήττα έγινε τη περασμένη εβδομάδα στο γήπεδό της κόντρα στη Μπλάκπουλ κι αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα επανέλθει στα φυσιολογικά για τη θέση της αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες σαν την Αρσεναλ. Η προιστορια τα τελευταια 2 χρόνια δείχνει Αρσεναλ με 2 νίκες (4-1, 2-0)




Αναλυτικά λοιπόν οι προτάσεις μας είναι
125. Χάμιλτον   - Σέλτικ          2     1.20
140. Σάλκε        - Κολωνία      1     1.40
141. Αρσεναλ   - Στόουκ         1     1.20  συνολική απόδοση  2

Θα ποντάρουμε 40 μονάδες κι έτσι το ταμείο μας απο τις 793 μονάδες θα πέσει στις 753.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου