Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι 17.12

Με επιτυχία έκλεισε χτες το κουπόνι για εμάς καθώς οι προβλέψεις μας πέρασαν κι έτσι είχαμε κέρδος στο ταμείο μας. Συγκεκριμένα πέρασε και ο άσσος του Αρη αλλά και ο άσσος της Λιλ κι ετσι κι εμείς κερδίσαμε και οι δύο ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση. Σ'αυτά που μου άρεσαν η μέν Ατλέτικο δεν κέρδισε τελικά αλλά έμεινε στο Χ η δε Α.Ε.Κ. τη πάτησε σαν πρωτάρα. Ελεγα χτες οτι η Ζενιτ παρολο που δε θα πιέσει για τη νίκη δεν έρχεται και για να χάσει, κι αν της δωθεί η ευκαιρία θα το βάλει το γκολ.
Ετσι κι έγινε... ένα παιδαριώδες λάθος στη μεσαία γραμμή του Λυμπερόπουλου έδωσε την ευκαιρία στη Ζενιτ να πετύχει το 0-1. Μετα ήταν όλα ευκολα, καθώς πολυ χαλαρά η ομάδα της Ρωσίας έβρισκε κενά στην άμυνα της Α.Ε.Κ. που είχε βγει όλη μπροστα, με αποτέλεσμα να πετύχει αλλα δύο τέρματα και να κάνει έναν εύκολο θρίαμβο με 0-3 μέσα στο Ο.Α.Κ.Α.


Αναλυτικά χτες...
143. Αρης   - Ρόζενμποργκ  1    1.30
147. Λιλ      - Γάνδη                1    1.30   συνολική απόδοση  1.69


παίξαμε 40 μονάδες... αρα 40*1.69= 67.6.  Αρα το ταμείο μας ανεβαίνει απο τις 725 μονάδες στις 725+67.6 = 793


Για σήμερα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές οπότε δε θα ρισκάρω ταμείο.


Για όσους όμους θέλουν κάτι να παίξουν θα προτείνω τον άσσο της Μπράιτον απέναντι στη Νοτς Καουντι. 4 αγώνες χωρίς νίκη είναι πολλοι για τη πρωτοπόρο της Α' Αγγλιας απέναντι σε μια Νοτς Καουντι που εκτός έδρας δεν είναι τίποτα το αξιόλογο. Πιστεύω λοιπόν πως ήρθε η ώρα να πάρει το τρίποντο η Μπραιτον και να συνεχίσει να οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος.














Τα άλλα δύο παιχνίδια είναι απο τα θεωρητικά εύκολα και προσφέρονται για να ρεφάρουμε τα χαμένα των τελευταίων εβδομάδων.
Πρόκειται για το Τραμπζονσπόρ - Καρντεμιρ Καραμπούκσπορ στη Τουρκία με τη πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ να πηγαίνει απο νίκη σε νίκη μέσα έξω και να απολαμβανει διαφορά 5 βαθμών απο τη δεύτερη Μπούρσασπορ. Μια διαφορά που δε θα θέλει να χάσει απέναντι στην κατα τα αλλα αξιόλογη ομάδα της Καρντεμιρ. Προιστορια δεν υπαρχει την τελευταία 5ετία μεταξύ των δύο ομάδων, ομως εκτός έδρας η Καρντεμιρ έχει 3 ήττες στα τελευταία 3 παιχνίδια της. Θα στηρίξουμε λοιπόν την τραμπζονσπόρ.
Το άλλο παιχνίδι μας είναι απο την Ολλανδία.και συγκεκριμένα το Τβέντε - Χέρακλες. Οι πρωταθλητές γνώρισαν βαριά ήττα τη προηγούμενη αγωνιστική απο τη Χέρενφεν με 6-2 εκτός έδρας κι έπεσαν στη 2η θέση. Ετσι έχουν μια  πρώτης ταξεως ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις απέναντι στην αδύνατη ομάδα της Χέρακλες που εκτός έδρας έχει αποσπάσει μόλις 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες. Η προιστορία είναι πάλι υπέρ της Τβέντε με 4νικες και 1 ισοπαλια τα 5 τελευταία χρόνια και τερματα 9-2.










Αναλυτικά
102. Τραμπζονσπόρ  -  Καρντεμιρ Καρ.  1   1.20
117.Τβέντε                   -  Χέρακλες            1   1.20
114. Μπράιτον             - Νοτς Κάουντι       1   1.60  συνολικη απόδοση  2.3


Να προσθέσω επίσης και τη Μπραγκα η οποία αν και το Δεκέμβριο τα πάει χάλια αφού αποκλείστηκε απο Champions League και κυπελλο Πορτογαλίας (απο Μπενφίκα) έχασε και απο τη Λειρια εκτός έδρας, πιστεύω ότι απέναντι στην Ακαδέμικα θα επανέλθει στις επιτυχίες στηριζόμενος στη πολύ καλή παράδοση που έχει με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στο γήπεδο της.


119. Μπράγκα - Ακαδέμικα    1    1.60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου