Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Προβλέψεις για το σημερινό κουπόνι 16.12

Η αποτυχία μας στο χτεσινό κουπόνι μετά την απροσδόκητη ισοπαλία της Ντιναμο Κιεβου απέναντι στη Σεριφ Τιρασπόλ μας οδηγεί στο να ασχοληθούμε και σήμερα με το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
Ετσι για σήμερα θα στηριχτούμε σε αγώνες που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον και παίζεται η πρόκριση κι όχι μόνο η πρώτη θέση για την οποία φαίνεται δεν πολυενδιαφέρονται οι ομάδες.

Για σήμερα λοιπον θα στηριχτούμε στη Λιλ που θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί απέναντι στη Γάνδη. Οπως έγραψα και χτες λοιπόν Στον 3ο όμιλο η Λιλ με νίκη απέναντι στη Γάνδη την αφήνει στη 3η θέση και περνάει αυτή στην επόμενη φάση μαζί με τη Σπόρτιγκ Λισσαβώνας. Καλή ομάδα η Γανδη πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά στο Βέλγιο  ευρισκόμενη στη 3η θεση, 4 βαθμούς μακριά απο τη πρωτη θεση, αλλά ακόμη καλύτερη η Λιλ που οδηγει τη κούρσα στο Σαμπιονά.








Επίσης θα στηριχτούμε στη νίκη του Αρη απέναντι στη παντελώς αδιάφορη και με το μυαλό στις διακοπές Ρόζενμποργκ. Βασιζόμενος στη πολύ καλή του έδρα που έχει να χάσει 40 χρόνια ο Αρης θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να μη πάνε χαμένες οι δύο τεράστιες επιτυχίες του μέσα έξω επί της Ατλέτικο. Νίκη λοιπον και πρόκριση για τον Αρη, ο οποίος προκρίνεται θεωρητικά βέβαια ακόμη και με ήττα αρκεί να χάσει ταυτόχρονα και η Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν. Θέλει δηλαδη να έχει το ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα απο την Ατλέτικο.


Αναλυτικά για σήμερα οι προβλέψεις μας


143. Αρης   - Ρόζενμποργκ  1    1.30
147. Λιλ      - Γάνδη            1    1.30   συνολική απόδοση  1.69


Θα ποντάρουμε 40 μονάδες και το ταμείο μας απο τις 765 θα πέσει στις 725 μονάδες.  




Επειδή πολλοί με ρωτάτε για το τι προβλέπω για το ΑΕΚ - Ζενιτ, θέλω να πω ότι το παιχνίδι αυτο δε βλέπω να ξεκολλάει απο το 0-0. Δε βλέπω το λόγο η Ζενίτ να πιέσει για τη νίκη, και δε βλέπω και το λόγο γιατι η ΑΕΚ θα πιέσει επίσης για τη νίκη αφήνοντας κενά στην άμυνά της. Η Ζενίτ δεν έρχεται για να χάσει κι αν της δοθεί η ευκαιρία θα το βαλει το γκολ, επομένως βλέπω ένα ανούσιο παιχνίδι κολλημένο στο 0-0 που θα αφήσει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.
Επίσης κάτι μου λέει ότι η Ατλέτικο θα το πάρει το ματς στο Λεβερκούζεν, ειδικά αν το παιχνιδι στη Θεσσαλονίκη δεν έχει ξεκάθαρο νικητή (τον Αρη) απο την αρχή.




Στα χτεσινά αποτελέσματα των προβλεψεων μας είχαμε
126. ΟΦΗ               - Ηλιούπολη        1 1.20      4-1
134. Διναμό Κιέβου - Σεριφ Τιρασπόλ 1 1.20      0-0   4.75
147. Λιλ                 - Γάνδη               1  1.30  γίνεται σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου