Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι 8.1

Αρκετοί αγώνες σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος, αλλά οι περισσότεροι είναι για το αγγλικό και το γαλλικό κύπελλο. Υπάρχουν και μερικοί αγώνες απο το ελληνικό, το ισπανικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και οι μικρες κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας. Σήμερα επίσης ξεκινάει και το μεξικάνικο πρωτάθλημα με το οποίο όμως δε θα ασχοληθώ εγω προσωπικά.
Πολύ κύπελλο λοιπόν σημερα και πολυ μεγάλο το ρίσκο στον θεσμό των εκπλήξεων, ειδικά στην Αγγλία  που έχει συμβεί η τελευταία ομάδα της Δ' Κατηγορίας να αποκλείει τη πρωταθλήτρια Αγγλίας, (Ρέξαμ - Αρσεναλ  2-1, 3ος γύρος το 1992).
Eτσι σήμερα θα επικεντρωθώ σε 3 αγώνες.
Πρώτη στάση λοιπόν στο ελληνιό πρωτάθλημα και ο αγώνας Καβάλα - Λάρισα. Σε τραγική κατάσταση Λάρισα μετράει συνεχόμενες ήττες μέσα έξω (6 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια με τέρματα 2-13) χωρίς να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Η Καβάλα δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που θαυμάζαμε στην αρχή του πρωταθλήματος και μετράει 5 παιχνίδια χωρίς νίκη (τελευταία της νίκη επι της ΑΕΚ με 2-1 στις 21/11)
Ομως απέναντι σε αυτή τη Λάρισα που μοιάζει καταδικασμένη και παραδομένη θεωρώ ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη κι ο άσσος του 1.80 μοιάζει δελεαστικός.


Δεύτερη στάση η Πορτογαλία κι ο αγώνας Σπόρτιγκ Λισ. - Μπράγκα. Αν και η προσφατη προιστορία δείχνει ότι η Μπράγκα τα τελευταία 2 χρόνια φεύγει με το διπλό απο τη Λισσαβώνα (2-3, 1-2) εγώ φέτος θα εμπιστευθώ τη Σπόρτιγκ γιατί και τα προηγούμενα 7 χρόνια  είχε 5 νίκες και 2 ισοπαλίες με τέρματα 12-2, και γιατί βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στους 6 τελευταιους αγώνες και γιατί η Μπράγκα εκτός έδρας έχει μόλις 2 ισοπαλίες σε 7 αγώνες. Και φυσικά τη θεωρώ και καλύτερη ομάδα. Ασσος του 1.75
Αναγκαστικά για να κλείσει το δελτίο θα πρεπει να προσθέσουμε κι έναν τρίτο αγώνα κι αυτά είναι τα κακά του ΟΠΑΠ που βρίσκεται πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμό όταν στο ιντερνετ βρίσκεις όλους τους αγώνες μονούς.
Για τρίτη επιλογή και στήριγμα λοιπόν θα βάλω τον άσσο της Πόρτο επί της Μαρίτιμο. Ασσος που δε χρειάζεται πολλές δικαιολογίες αφου η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων είναι τεράστια και η προιστορία επίσης συντριπτική υπέρ της Πόρτο (8-1-0 και τέρματα 14-2) Ασσος του 1.10 απλά για συμπλήρωμα τριάδας.






Αναλυτικά οι προτάσεις μας
179. Καβάλα      - Λάρισα          1     1.80
192. Πόρτο         - Μαρίτιμο       1    1.10
200. Σπόρτιγκ Λ.- Μπράγκα      1     1.75  συνολική απόδοση 3.47

Θα ποντάρουμε 10 μονάδες και το ταμείο μας θα πέσει στις 616 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου