Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι Δευτέρα 3.1

Με την Ισπανία θα ασχοληθούμε σήμερα καθώς ο ΟΠΑΠ μας δίνει την ευκαιρία να ποντάρουμε και σε μονό αποδεκτό στον αγώνα Χετάφε - Ρεάλ αλλά και σε διπλούς αγώνες στους υπόλοιπους της Ισπανίας.
Ετσι θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στην Ισπανία και θα αφήσουμε τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας που μας έκαψαν τη περασμενη βδομάδα.
Μιλώντας για κάψιμο να πούμε ότι χτές αποτύχαμε για άλλη μια φορά και όπως τονίζουμε τις επιτυχίες μας έτσι τονίζουμε και τις αποτυχίες μας ειδικά οταν είναι επανειλημμένες όπως τελευταία. Αυτό εξάλλου το δείχνει και το ταμείο μας που σημειώνει πτώση 40% και βρίσκεται στις 600 μονάδες απο τις 1000 που ξεκινήσαμε.
Χτές λοιπόν πιάσαμε μόλις 1/3 στο ποντάρισμά μας και 2/4 στις συνολικές προτάσεις μας καθώς ο αγώνας Αλμπιον Ρ. - Κουίνς Παρκ δεν έγινε.
Αναλυτικά
160. Ρέιντζερς       - Σέλτικ           1      1.85   0-2
161. Τσέλσι           - Αστον Βίλλα 1      1.20   3-3
192. Βαλένθια       - Εσπανιόλ       1      1.55   2-1
170. Ειρ            - Ντάμπαρτον       1     1.45    2-0
175.Αλμπιον Ρ. - Κουίνς Παρκ      1     1.55   αναβλήθηκε


Σήμερα λοιπόν θα επιλέξω 2 αγώνες.
Πρώτος αγώνας η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ - Αλμερία. Στη 3η θέση η Βιγιαρεάλ, στη 18η η Αλμερία. Πορείες αντίθετες για τις δύο ομάδες. Εκτός έδρας η Αλμερία το παλεύει καθώς έχει ήδη 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 αγώνες, ενώ εντός έδρας η Βιγιαρεάλ είναι πολύ δυνατή με 7 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Στη προιστορία η Αλμερία καταφέρνει να παίρνει θετικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια καθώς έχει 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, .ομως η διαφορά δυναμικότητας φέτος πιστεύω οτι θα παίξει το ρόλο της και εύκολα ή δύσκολα η Βιγιαρεάλ θα κερδίσει. Ασσος του 1.30


Δεύτερος αγώνας η αναμέτρηση Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης. Ισως η διακοπή λόγω εορτών να παίξει κάποιο ρόλο στην απόδοση της Ρεάλ κυρίως καθώς απο αυτή θα εξαρτηθεί το αποτελεσμα του αγώνας. Είδαμε ότι και η Μπαρτσελόνα αυτές τις μέρες δε κέρδισε  άνετα όπως πριν τις γιορτές κι έφερε και μια λευκή ισοπαλία στο γήπεδό της για το κύπελλο με τη Μπιλμπάο. Ομως έχω εμπιστοσύνη στον Μουρίνιο που ξέρει να κρατάει σε επιφυλακή τους παίχτες του. Επίσης είναι σημαντικό ότι οι δύο ομάδες έχουν παραδοσιακά καλές σχέσεις, ενώ και ο προπονητής τους Μίτσελ είναι παλιά δόξα των "μερένχες". Η Χετάφε πάντως είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι ενώ εγώ θα επιλέξω τον άσσο, όσοι θέλουν να ρισκάρουν μπορούν να επιλέξουν το Χ σε απόδοση 4.60
Εμείς θα στηριξουμε το διπλο στο 1.25

Αναλυτικα λοιπόν η πρότασή μας
240. Βιγιαρεάλ  -  Αλμερία             1   1.30
245. Χετάφε      -  Ρεάλ Μαδρίτης  2   1.25  συνολική απόδοση  1.63

Θα ποντάρουμε 20 μονάδες και το ταμείο μας θα πέσει στις 580 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου