Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι 26.1

28 αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι και σήμερα θα χτυπήσουμε μεγάλες αποδόσεις καθώς βλέπουμε ότι και με τις μικρές λίγα πράγματα πιάνουμε.
Οι αναλύσεις των στατιστικών και της φόρμας της καθε ομάδας πάνε περίπατο όταν αυτές μπουν στο γήπεδο. Ετσι σήμερα θα κοιτάξω μόνο τη διαίσθηση και θα ελπίσουμε η τύχη να είναι μαζί μας.
Ετσι για σήμερα επέλεξα τρείς αγώνες με απόδοση απο 2.60 ως 3.60

Πρώτος αγώνας αυτός ανάμεσα στη Ναπολι και την Ιντερ για το ιταλικό κύπελλο. Η Ιντερ είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα αλλά όπως είδαμε και τη περασμένη αγωνιστική στο καμπιονάτο με την ήττα της απο την Ουντινέζε με 3-1 ακόμη δεν είναι η ομάδα που μπορεις να την εμπιστευτείς τυφλά. Η Νάπολι κανει εξαιρετική πορεία φέτος, είναι αρκετά σταθερή και της δίνω τον πρώτο λόγο για τον άσσο. Ασσος του 2.60. Θυμίζω οτι οι αγώνες για το ιταλικό κύπελλο ειναι μονοί και σε περιπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στη κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και πέναλντι.



Δεύτερος αγώνας αυτός για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα ανάμεσα στην Ινβερνές και την Αμπερντίν. Δύο φορές μας έχει χαλάσει το κουπόνι η Ινβερνές όταν την ποντάραμε στα φυσιολογικά. Σήμερα θα τη κοντράρουμε και θα στηριξουμε το διπλό του 2.75. Μόλις μια νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια η Ινβερνες,.



Τρίτος αγώνας πάλι για το σκωτσέζικο πρωτάθλημα αυτός ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Χαρτς. Και η Σέλτικ μας έχει προδώσει τελευταία όταν την στηρίξαμε. Σήμερα θα τη κοντραρουμε και θα ποντάρουμε στο Χ, ενω βλέπουμε μέχρι και διπλό απο τη πολύ ανεβασμένη Χαρτς που με νίκη χτυπάει μέχρι και πρωτάθλημα. Το Χ παίζει στο 3.60.







Αναλυτικά οι προβλέψεις μας
152. Νάπολι   - Ιντερ          1   2.60
156. Ινβερνες - Αμπερντιν  2  2.75
157. Σέλτικ    - Χαρτς         Χ  3.60  συνολική απόδοση  25.74

Θα ποντάρουμε 10 μονάδες και το ταμείο μας θα πέσει απο τις 493 στις 483 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου