Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Προτάσεις για το σημερινό κουπόνι 15.1

Απεργούν σήμερα όπως και χτές τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και είναι αδύνατο να παίξει κάποιος στοίχημα σήμερα αν δεν χρησιμοποιήσει το ιντερνετικό στοίχημα. Επειδή όμως πολλοί είναι αυτοί που είναι γραμμένοι σε εταιρίες στοιχημάτων θα πούμε και τις σημερινές προβλέψεις μας χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τις αποδόσεις αυτών των εταιριών. Σαν βάση μας θα χρησιμοποιήσουμε τις αποδόσεις που δίνει η William Hill.
Για σήμερα λοιπόν έχω επιλέξει 3 αγώνες για ποντάρισμα χαμηλής απόδοσης αλλά και ρίσκου, και θα προτείνω επίσης 5 αγώνες αν θέλει κάποιος να διαλέξει κάτι παραπάνω.
Πρώτη μας στάση η Premier League και ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουλβς. Στη 2η θέση οι "πολίτες" 2 βαθμούς πίσω απο τη συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ, στη 17η θέση η Γουλβς, 1 βαθμό πάνω απο την τελευταία Γοέστ Χαμ. Η προιστορία είναι μικρή τα τελευταία χρόνια καθώς μονο πέρσι συναντήθηκαν όταν και κέρδισε η Σιτι με 1-0. Η Γουλβς έχει πετυχει μερικά "τρελά" αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές καθώς έχει κερδίσει τη Λίβερπουλ εκτός έδρας με 1-0 και τη Τσέλσι εντός έδρας επίσης με 1-0. Ενδιάμεσα όμως είχε χάσει απο την ουραγό Γουέστ Χαμ με 2-0 εκτός έδρας. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια απο τις μεγάλες ομάδες του νησιού. Εκτός έδρας είναι τραγική καθώς έχει 8 ήττες σε 10 παιχνίδια και σήμερα μάλλον θα κάνει την 9η. Η Σίτι στα τελευταία της 6 παιχνίδια έχει 4 νικες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ασσος του 1.33 (William Hill).


Δεύτερη στάση η Premier της Σκωτίας και ο αγώνας της Ρειντζερς απέναντι στη Χάμιλτον. Τη προηγούμενη αγωνιστικη η Χάμιλτον μας τα χάλασε με την ισοπαλία που απέσπασε στο γήπεδό της απο την άλλη μεγάλη ομάδα της Σκωτίας τη Σέλτικ. Σήμερα δε νομίζω ότι μπορεί να καταφέρει το ίδιο σε εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Ρέιντζερς. Θυμίζουμε ότι η Ρέιντζερς είναι στη 2η θέση, 5 βαθμούς πίσω απο τη Σέλτικ αλλά και με 3 παιχνίδια λιγότερα ενώ η Χάμιλτον στη τελευταία θέση. Η Σκωτία δεν είναι Αγγλία και θαύματα δε συμβαίνουν συχνά. Ασσος του 1.17 (William Hill).




Τρίτη στάση το Γαλλικό πρωτάθλημα και ο αγώνας ανάμεσα στη Ρέν και την Αρλ. Ενας αγώνας ανάμεσα στην ομάδα που βρίσκεται στη 3η θέση του πρωταθλήματος και αγωνίζεται στο γήπεδό της και την ομάδα που βρίσκεται στη τελευταία (20η) θέση και που εκτός έδρας έχει καταφέρει να αποσπάσει μόνο 2 ισοπαλίες σε 9 αγώνες κι έχει βάλει μόλις 3 γκολ ενώ έχει δεχτεί 18. Προιστορία δεν υπάρχει μεταξύ τους και δε χρειάζεται να τη ψάξουμε κιόλας καθώς η Αρλ είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δε πιστεύουμε ότι μπορεί να αποσπάσει οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα σήμερα.
Ασσος του 1.35 (William Hill)


Αναλυτικά οι προβλέψεις μας για σήμερα
142. Μάντσεστερ Σίτι  -  Γουλβς                    1       1.33
185. Ρέιντζερς             -  Χάμιλτον                 1       1.17
229. Ρεν                       -  Αρλ                          1       1.35  συνολική απόδοση 2.10

Θα ποντάρουμε 30 μονάδες και το ταμείο μας θα πέσει απο τις 640 στις 610 μονάδες.

Πριν προχωρήσω στις άλλες προτάσεις μου αξίζει να ασχοληθώ λίγο με τη διαφορά αποδόσεων του ΟΠΑΠ και των άλλων εταιριών. Αν έπαιζα αυτους τους αγώνες στον ΟΠΑΠ οι αποδόσεις θα ήταν  1.20 - 1.15 - 1.25, με συνολική απόδοση 1.73 δηλαδή παίζοντας στο ίντερνετ έχουμε ένα συνολικό κέρδος 20% παραπάνω απο τον ΟΠΑΠ. Και βέβαια στο ιντερνετ ολοι οι αγώνες προσφέρονται μονοί αποδεκτοί.
Κλείνουμε τη μικρή παρένθεση και συνεχίζω με τις υπόλοιπες προτάσεις μου για οσους θέλουν κάτι παραπάνω.
Γι αυτούς λοιπόν προτείνω τους εξής αγώνες

114. Σουόνσι          -  Κρίσταλ Πάλας     1    1.57
137. Νυρεμβέργη  -  Γκλάντμπαχ           1     1.95
200. Στανραερ        - Κουινς Παρκ          1    1.50
204. Βιγιαρεάλ       -  Οσασούνα             1    1.44
217. Ολυμπιακός Β. - ΠΑΟΚ                 Χ    2.80

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου